Bli kjent med desemberdesign
Om oss

Om oss

Hjem Om
HISTORIEN VÅR

Velkommen til December Design

Vi er et dekorasjonsfirma som har over 10 års erfaring i markedet. Våre dyktige team av kunstnere, designere, ingeniører, produksjonspesialister og andre fagfolk kan få drømmene dine til å gå i oppfyllelse. Vårt oppdrag er å kontinuerlig skape den mest fantastiske høytidsfølelsen.

10+
10+

års
erfaring

10 000+
10 000+

skapte
dekorasjoner

100+
100+

leverte
prosjekter

EXPLORE THE FEATURES

Hva vi gjør

Hva vi gjør Vi skaper eksklusive originale juledekorasjoner i ett eksemplar eller begrenset opplag, og vi lyser opp verden med lys-kunst. Fra opprinnelige ideer og store konsepter til produksjon, logistikk og montering - vi er valget ditt for vakker dekor og belysningsdesign.

Våre arbeider finner du i store byer og små landsbyer, på hustak og kjøpesenters fasader og hvor enn julen kommer til ...

WHAT CAN WE OFFER

Hvorfor velge December Design

KVALITET OG SIKKERHET

Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet. Vår belysning er CE-merket og våre dekorasjoner overholder beskyttelsesklasse IP67: en fullstendig beskyttelse mot inntrengning av støv og luftbårne partikler over lengre tid.

UNIKE LED-TEKNIKKER OG INNOVASJONER

Vi har utviklet en spesiell oppskrift for alle våre belysningselementer og har lysstriper i utsøkte farger og i et stort utvalg av fargetoner. Vi tilbyr IMS (Intelligent Marquee Systems) og Wall Washer-teknikker.

FULL SERVICE

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: ideer og designkonsepter, tekniske løsninger, elektriske installasjonsarbeider, montering og demontering av dekorasjoner samt transport og lagring.

HØY INTERAKTIVITET OG LYDEFFEKTER

Vi tilbyr et komplett spekter av tjenester: ideer og designkonsepter, tekniske løsninger, elektriske installasjonsarbeider, montering og demontering av dekorasjoner samt transport og lagring.

STEPS

Prosessen

01

DESIGNKONSEPT

02

TEKNISKE SPESIFIKASJONER OG PRODUKSJON

03

LOGISTIKK OG MONTERING

04

VEDLIKEHOLD OG DEMONTERING

SIA “FIRST SERVICE” has concluded on 13.05.2022. contract no. SKV-L-2022/202 with the Investment and Development Agency of Latvia regarding the receipt of support for the “Promotion of International Competitiveness” measure, which is co-financed by the European Regional Development Fund.

LV_ID_EU_logo_ansamblis_ERAF_BW